جزوات

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,کارشناسی,های,سوالات,نور,رایگان,دکتری,برای,پیام,کنکور,کتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه کارشناسی,ارشد جزوه های,ارشد سوالات کارشناسی,برای جزوه کارشناسی نور

جزوات

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,کارشناسی,های,سوالات,نور,رایگان,دکتری,برای,پیام,کنکور,کتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه کارشناسی,ارشد جزوه های,ارشد سوالات کارشناسی,برای جزوه کارشناسی نور

گردشگری پسامدرن

گردشگری پسامدرن

این مطلب در مورد گردشگری پسامدرن و در 23 صفحه می باشد و در آن به تعریف، بررسی و چیستی گردشگری پسامدرن پرداخته شده است و در ادامه مطلب قسمتی از متن آورده شده است:

گردشگری امروزه یکی از بنیان‏ های جهانی ‏سازی و نماد بارز درهم فشردگی فضا ـ زمان در عصر پسامدرن می باشد. جریان گردشگری فضاهای جغرافیایی بسیاری را در می نوردد تا در منطق شبکه‏ ای خود تاثیرات فراوانی را بر خرده فضاهای درون متنی بر جای گذارد. این بدان معنا است که گردشگری به مانند یک جریان سیال در برگذشتن از هر سرزمین یا مکان می باشد و این خود با کنش و واکنش‏ های شکل گرفته جهت‏ یابی شده و در مقاصد گردشگری با توجه به شناخت و اهمیت توجه به گردشگری آثاری را در ابعاد اقتصادی ، اجتماعی ـ فرهنگی و زیست محیطی بر جای می ‏نهد. این امر ضروری می سازد که برای استفاده از جریان گردشگری، این پدیده در بنیان های هستی شناختی حاصل از چالش های پسامدرنیته مورد بررسی قرار گیرد.

این در حالی است که اینگونه بررسی ها به عناوین مختلف مورد توجه قرار نمی گیرد بخصوص آن هنگام که شناخت گردشگری ضرورت می یابد تنها به مدیحه سرایی یا انتقادگرایی از گردشگری بسنده می شود و اصلاً این امر مورد توجه نیست که گردشگری یک واقعیت عینیت یافته بینامتنی در عصر پسامدرن است که محتاج شناخت می باشد.باید این نکته را درک کرد که با وجود اینکه کشور ما هنوز در چالش مدرنیته و سنت به سر می ‏برد ولی از بازتابندگی های پسامدرنیته به دور نیست این وقتی بهتر قابل درک است که توجه داشته باشیم که گردشگران از مقاصدی می آیند که تاثیرات پسامدرنیته بر تمامی ابعاد زندگی آنها سیطره کامل دارد. درست است که پسامدرنیته در کشور ما همه گیر نشده ولی کشور ما می تواند مقصدی باشد که گردشگران پسامدرن برای بازدید از آن ، سفر می‏کنند.این در حالی است که فضای سرزمینی ما در چالش های درون متنی گرفتار بحران های بسیاری در ابعاد اقتصادی می باشد و باید در رفع این بحران ها در یک نگرش برون متنی به جذب گردشگر بیاندیشد غیر از آن منافع بسیار گردشگری را در عرصه «ژئوپولتیک گردشگری» به دیگر رقبا واگذاشته است.

گردشگری از آنجا که در اقتصاد بازار برپایه تجارت آزاد قادر به تعدیل اقتصادی فضاهای سرزمینی می باشد وباتوجه به آثار اقتصادی حاصل از این فعالیت در توسعه منطقه ای ، پیرامون افزایش فرصت های اقتصادی در زمینه اشتغال وتوزیع درآمد در سطوح طبقاتی به ایفای نقش می پردازد. درحالی که طبق برآورد سازمان جهانی گردشگری (WTO) در سال 2001، فعالیت گردشگری در 83 کشور جهان جزء پنج منبع اول درآمد بوده و 7/10 درصد اشتغال جهان معادل  215 میلیون شغل‏ به فعالیت های گردشگری تعلق دارد (WTO,2002). هم چنین بنا بر آمار بانک جهانی درسال 2000 تعداد گردشگران بالغ بر 701 میلیون نفر بوده که از طریق مسافرت این تعداد به نقاط مختلف جهان حدود 475 میلیارد دلار وارد چرخه اقتصادی جهان شده است ( ,2002 world Bank ). نمودار زیر روند تغییراتی گردشگری را از نظر تعداد و درآمد نشان می دهد که این خود نشان از روند رو به رشد گردشگری در سطح جهان دارد که در رویکرد به مناطق مختلف جهان در گذار از تمرکزگرایی بر روی نقاط ویژه را بازمی نماید در این میان ساختار شکنی گردشگری در چالش های پسامدرن سبب آن گردید که جریان ریزوم وار گردشگری در سراسر کره زمین پراکنده شوند در حالی که تا قبل از دهه 1980 روند تمرکزگرا گردشگری انبوه در پیوند با پیامدهای مدرنیته متأخر در عینیت وجودی و گستره همه جاگیر تولید فوردیسم تنها نواحی خاصی را به عنوان مقاصد گردشگری برمی‏گزید.

خرید و دانلود | 2,300 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت

برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.