طرح توجیهی تولید شکلات و تافی
تعداد صفحات: 15 صفحه
خلاصه طرح:
دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن
ظرفیت اسمی تولیدات: 600 تن
نوع تولیدات: شکلات و تافی
تعداد شاغلین: 18نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
سرمایه گذاری کل طرح: 573375 میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: 142159 میلیون ریال
و...
بخشی از مقدمه :
شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60 % و درجه حرارت 16 تا 18 درجه سانتیگراد باشد. تحت این شرایط شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود. چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد. دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های ...