طرح توجیهی . کار آفرینی . کسب سرمایه . تولید و فروش . کار.پروژه کار افرینی
فرمت ورد 14 صفحه شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات مصرف می شود. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند، این رقم در اروپا به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد. شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و فاز پراکنده را ذرات پودر کاکائو و شکر تشکیل می دهند. شکلات به دلیل داشتن سه ماده کافئین، تئو برومین ، وفیتل استیل آمین محرک ملایم بوده و موجب احساس شعف و ارامش بخشی می گردد. شکلات نه تنها یکی از اجزای اصلی مورد استفاده در قنادی است ، بلکه طعم لذت بخش آن باعث شده که در شیرینی سازی ، بستنی سازی و سایر فرآورده های غذائی مورد استفاده قرار گیرد. شکلات را به اشکال مختلف از قبیل آشامیدنی ، شربت ، طعم دهنده ، پوشش یا شیرینی مورد استفاده قرار می دهند. | ![]() |
قالب بندی : Word تعداد صفحات : 51 صفحه شرح مختصر : در این طرح به بررسی قالب های صنعتی با ظرفیت 40 دست در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . فهرست : خلاصه طرح فصل اول کلیات مقدمه فرایند تولید نام کامل طرح و محل اجرای آن محل اجرا مشخصات متقاضیان دلایل انتخاب طرح میزان مفید بودن طرح برای جامعه وضعیت و میزان اشتغالزایی تاریخچه و سابقه مختصر طرح قالبهای دایکاست ساختمان قالب تقسیم قالب ریخته گری تحت فشار Die Casting مزایای ریخته گری تحت فشار معایب ریخته گری تحت فشار ماشین های دایکاست محدودیت های سیستم سرد کار افقی بسته نگه داشتن قالب (قفل قالب DIE LOCK) قالب های دایکاست گرم کردن و خنک کردن قالب گرم کردن قالب خنک کردن قالب قالب های پلاستیکی مجوز های قانونی مراحل صدور جواز تاسیس شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس اشخاص حقیقی اشخاص حقوقی مدارک مورد نیاز اصلاحیه جواز تاسیس تعریف صدور پروانه بهره برداری مراحل صدور توسعه طرح فصل دوم روش انجام کار گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه بازدید از کارگاه تولید قالب های صنعتی جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها فهرست مواد مصرفی مورد نیاز مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار پرسنل غیر تولیدی پرسنل تولیدی توجیه اقتصادی محصول روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) فصل سوم امور مالی طرح هزینه های ثابت زمین محوطه سازی ساختمانها تأسیسات و تجهیزات ماشین آلات و تجهیزات و وسایل و آزمایشگاهی وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه تجهیزات اداری و کارگاهی هزینه های قبل از بهره برداری جدول هزینه های ثابت طرح هزینه های جاری طرح مواد اولیه و بسته بندی حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی هزینه سوخت و انرژی استهلاک و تعمیر و نگهداری جدول هزینه های جاری طرح جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید سرمایه در گردش جدول سرمایه گذاری میزان فروش در نقطه سربه سر فصل چهارم جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات نتایج حاصله از اجرای طرح مطالبی از کار افرینی کار آفرین کیست | |
فرمت : word قابل ویرایش می باشد تعداد صفحات:18 خلاصه ای از متن :امروزه با پیشرفت علم تغذیه بشر به این باور رسیده که یک فرهنگ صحیح غذائی می تواند سلامت جامعه را بدنبال داشته باشد واز سلامت یک جامعه می توان اهداف والائی همچون 1-فکر سالم و خلاق 2- شادابی و سر زندگی 3-مصرف حداقل دارو 4-وابستگی کمتر و ...........را مد نظر داشت که این چنین جامعه ای مطمئنا از لحاظ اقتصادی بالا و دارای استقلال مالی فکری خواهد بود در کشور ما نیز فرهنگ مصرف فراورده های دامی مخصوصا شیر روز به روز گسترده تر می شود که این مسئله مسئولین امر بر آن داشته که در جهت رشد و گسترش صنعت دامپروری گامهای مثبتی بر دارند که در این زمینه می توان احداث واحدهای بزرگ دامداری را نام برد که اگر با مدیریت بالائی اداره شوند می توان به تامین نیاز جامعه به این منبع غذائی ارزشمند امیدوار بود انشاا.... - | ![]() |
طرح توجیهی کمپوت کنسانتره فرمت :پاورپوینت تعداد اسلاید : 45اسلاید کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.
- | ![]() |
پاورپوینت طرح توجیهی کافی نت فرمت :پاورپوینت تعداد اسلاید : 26 •مقدمه ---------------------------------------------------------01 •بررسی از نظر جغرافیایی --------------------------------------------02 •بررسی از نظر فرهنگی ----------------------------------------------02 •مجوزها و مسائل قانونی ---------------------------------------------04 •پیش بینی ها و برآورد ها --------------------------------------------05 •نیروی انسانی ----------------------------------------------------05 •برآورد سرمایه مالی و نحوه تامین آن ------------------------------------05 •تجهیزات و تاسیسات ----------------------------------------------07 •محاسبات مالی و فنی -----------------------------------------------09 •بازار یابی -------------------------------------------------------11 •تبلیغات --------------------------------------------------------13 •طرحهای توسعه و ابتکارات و خلاقیتها -----------------------------------15 •نمونه تبلیغاتی ----------------------------------------------------17 •تصاویر مربوط به ISP----------------------------------------------18 • - | ![]() |